Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Van Lierde en Coysman eerste winnaars in Deinze
Nieuws

Van Lierde en Coysman eerste winnaars in Deinze

Deinze

We weten niet precies of het zege nummer 11 of 12 is voor Joke Coysman, maar in Deinze stond er alweer geen maat op Madam 16. Het was de allereerste keer dat Sport-Events en Oil Service zorgden voor een halve triatlon in Deinze en het werd meteen een schot in de roos. Met Coysman hadden ze dé atlete van de laatste 2 seizoenen op het palmares. Ze haalde het van Alexandra Tondeur en Charlene Ottevaere. Leen Vanden Daele werd vierde. Bij de mannen was het helemaal feest met Oil Service LTTL kopman Frederik van Lierde als winnaar. Zijn voorbereiding richting Hawaii verloopt perfect en dat bevestigde hij met ruime voorsprong voor die andere klepper op de lange afstand Bart Colpaert. Michael Van Cleven liet voor eigen volk nog eens van zich spreken (omdat we die gewoonweg te weinig in België aan het werk zien) met een mooie derde plaats voor Tom Vanderhoogerstraete.