Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Jurgen Dereere en Brian Ryckeman slaan de handen in mekaar

Tristar mag dan wel als triatlonorganisatie internationaal failliet zijn, in eigen land is het een gloednieuw merk van twee Westvlaamse toptrainers. Normaal brengen we hier geen commercieel nieuws van trainers of trainingsbureau’s, maar in het geval van Tristar maken we graag een kleine uitzondering. Het gaat hier namelijk om de bijzondere samenwerking tussen twee Westvlaamse topsporters, die hun actieve carrière verlengen en aanvullen met een nieuwe uitdaging. Jurgen Dereere heeft de handen in mekaar geslagen met Brian Ryckeman. De viervoudige Europese kampioen duatlon en de vice-wereldkampioen én olympiër openwaterzwemmen bieden trainingen aan op maat van topsporters en debutanten. Voor meer informatie kan je eens een kijkje nemen op www.tristar-belgium.com