Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Triatleet Wouter Moons overleden

Dinsdagnamiddag overleed recreatief triatleet Wouter Moons aan de gevolgen van een hartstilstand twee weken geleden op de GP Jim Beuselinck triatlon in Beernem. Tijdens het lopen zakte hij in mekaar en ondanks snelle hulp en hartmassage kon hij niet meer tijdig gereanimeerd worden om hersenschade te vermijden. Wouter kwam in een coma terecht en vertoonde geen hersenactiviteit meer waardoor verdere hulp niet meer kon baten.

Wouter was directeur van de gerechtelijke politie te Gent. Sport was zijn passie en triatlon zijn late roeping. Wouter was amper 46 jaar en laat vier kinderen achter. De verslagenheid in zijn korps en bij zijn (sport)vrienden is groot. Bij de 111 triatlon van Bilzen zal zondag ter ere van Wouter een minuut stilte in acht genomen worden voor de start. Wij wensen de familie Moons, zijn kinderen en zijn vrienden heel veel sterke toe.

 

Tijdens de GP Jim Beuselinck was triatleet Karel Lemahieu één van de mensen die Wouter probeerden te reanimeren. Hij staakte zijn eigen wedstrijd. Lees hier het verslag van de gebeurtenis in Het Nieuwsblad.