Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Wie volgt Lukas Bosmans op?
Nieuws

Wie volgt Lukas Bosmans op?

beermile

Het Belgisch Kampioenschap Beer-mile staat voor de deur. Na de succesvolle editie van vorig jaar besloten Karolien Weuts en Geert Janssens om samen met X-Events het einde seizoens initiatief dit jaar verder te zetten, al valt het BK wat vroeger dan vorig jaar. Hierdoor kan de titelverdediger bij de veteranen, yours truely, zijn driekleur niet verdedigen en dus ligt de weg open naar een nieuwe kampioen bij de H40. Wie overall kampioen wordt en titelverdediger Lukas Bosmans zal opvolgen, weten we op vrijdag 11 oktober. Het BK Beermile gaat omstreeks 19 uur van start.

 

De Beermile, op de atletiekpiste van het Sportkort in Leuven, is een wedstrijd over 1600 meter. Voor elk rondje van 400 meter moeten de deelnemers eerst een blikje bier ledigen. Voor de dames is er de aangepaste Cava-mile. Zij mogen dus voor elke ronde een glas cava achteroverkappen. Het BK Beermile is een ideale gelegenheid om het einde van het lange triatlonseizoen ludiek en feestelijk af te sluiten. Nadien wordt het  sportieve gedeelte zeer feestelijk beëindigd op een stevige party in het centrum van Leuven. De After-Party vindt plaats in “THE POPCLUB” (boven Rumba&Co Leuven) vanaf 23 u.

 

 

Lees hier nog eens terug in ons jaaroverzicht hoe het vorig jaar was.

En wil u inschrijven voor de 2de editie, dan vindt u hier alle informatie