Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Rob Woestenborghs 12de in Lake Tahoe

Nauwelijks twee weken na zijn schitterende overwinning in Zofingen heeft Rob Woestenborghs nog een mooi punt achter zijn seizoen gezet. De atleet uit Oudenaarde stond dit weekeinde aan de start van de Ironman Lake Tahoe. Na het zwemmen keek Rob tegen een achterstand van meer dan tien minuten aan, maar met een redelijke fietsproef en een marathon van 3u07 pakte hij een knappe twaalfde plaats op de wedstrijd die hij “voor het plezier” ging meedoen.

De Ironman Lake Tahoe kreeg een volledig Amerikaans podium met Chris McDonald die Maik Twelsiek en Joe Gambles te snel af was. Bij de dames maakten de Francaise Jeanne Cologne en de Zweedse Asa Lundstrom er een spannende strijd van, waarbij Lundstrom met klein verschil aan het langste eind trok. Catriona Morrison werd derde.

 

Check de uitslag hier