Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Transfernieuws – Vandermoere en Vandendriessche vertrekken
Nieuws

Transfernieuws – Vandermoere en Vandendriessche vertrekken

kenneth

De laatste weken gonst het van de transfergeruchten in de triatlon en duatlon wandelgangen. Zo zou er sprake zijn van een gloednieuw Westvlaams team. Voorlopig niet meer dan een gerucht en we wachten vol spanning op meer nieuws, maar het zou ons niet verbazen als Kenneth Vandendriessche en Hannes Vandermoere daar deel van uit zullen maken. Beiden kondigden hun afscheid aan bij respectievelijk ETZ (Energy Team Zuidwest) en SMO-Specialized, maar lieten nog niet in hun kaarten kijken wat betreft hun nieuwe werkgever.

“Het is met spijt in het hart dat ik SMO-Specialized na vijf jaar verlaat,” laat Hannes op zijn website weten. De rode brigade was hét voorbeeld dat individuele atleten toch een hecht team kunnen vormen. Ik kan nu nog niet vermelden waar ik naartoe ga, dat wordt wel duidelijk na een tijdje”, aldus Hannes. Ook Kenneth Vandendriessche houdt de boot nog even af op facebook. “Tijd voor een nieuwe uitdaging, later meer info”, lezen we.

Bij ETZ laat Diederik Derycke weten dat hij het jammer vind. “We hebben altijd prima samengewerkt en hij deed het ook bijzonder goed. We zijn er op een goeie manier voor beide partijen uitgekomen. Waar Kenneth naartoe trekt? Dat zal je aan hem zelf moeten vragen. Wij gaan ondertussen op zoek naar versterking,” aldus de voorzitter van het Energy Team Zuidwest, die nog in primeur meegaf dat hun nieuwe triatlon volgend seizoen in Gullegem op 29 juni plaatsvindt.