Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Aandacht voor jeugd en beloftes via BOIC
Nieuws

Aandacht voor jeugd en beloftes via BOIC

jeugdstage

Van 10 tot 24 November waren Katrien Verstuyft (ATRIAC) en Jelle Geens(SMO-Specialized) op stage met het BOIC. In combinatie met de vele trainingsuren in Lanzarote wordt er ook voldoende aandacht besteed aan teambuilding tussen atleten en coaches. Naast interviews met de broers Borlée en Dirk Van Tichelt hebben ze bij sporza ook het talent in Jelle ontdekt, getuige volgende reportage en interviews vanuit Lanzarote:

interview Stijn Goris
interview Jelle Geens

reportage Lanzarote

 

Ook de jeugd heeft er al een stage met het BOIC opzitten. 11 Belgische triatleten tekenden present op een multidisciplinaire stage in Vittel: Antonio Hernaert (SP&O), Jarne Verhaeghe (GLH), Jessica Verlinden (KTT), Yorben Verboven (KTT), Lore Muys (ATRIAC), Eline Desaunois (SPTC-185), Amber Rombaut (TBT), Joni Meere (TRIBE), Noah Servais (TCBM), Romain Loop (EGZA3T) en Emma Claisse (TRIGT) trainden samen met onder andere de zwemmers en de gymnasten. Dit onder de begeleiding van Mia Dobbeni (VTDL) en Cédric Brennenraedts (LBFTD).