Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Transfernieuws – Karolien Geerts en Eva Kennis bij MDP-Karhu-Kipeo – Update
Nieuws

Transfernieuws – Karolien Geerts en Eva Kennis bij MDP-Karhu-Kipeo – Update

Eva

 

Het MDP-Karhu-Kipeo team breidt verder uit in 2014. Ploegmanager Joris Sels heeft binnenkort nog een verrassing van formaat in petto, maar kon ons vandaag al heet van de naald twee toptransfers melden. De vooral Kempische ploeg krijgt volgend seizoen versterking uit het noorden van de regio én uit het Waasland. De Wuustwezelse Eva Kennis verlaat Trinity voor MDP-Karhu-Kipeo en de Beverse Karolien Geerts komt over van het SCOTT triatlon en duatlon team.

 

 

Bij de mannen komt Tim Baelus erbij. Die moest het wegens buitenlandse studies in 2013 kalmer aan doen, maar focust zich in 2014 weer op triatlon. Ook de Nederlanders Terence Olaria en Vincent Bohm, in de Nederlandse eerste divisieploeg ZeroD Dolphins Eindhoven al ploeggenoot van een aantal MDP-Karhu-Kipeo atleten, heeft bij Joris zijn handtekening gezet. Tegelijkertijd neemt het team afscheid van Ruben Geys en Birgit Massagé die een gloednieuw team rond een aantal privé-sponsoren oprichten. Ook Sofie Rubbrecht zal deel uitmaken van dat nieuwe team. Daarnaast verlaten ook Joris Buyl (naar Trinity), Evert Thys en Anke Mathyssen het MDP-Karhu-Kipeo team.

 

Joris heeft ons beloofd binnenkort in primeur op 3athlon.be zijn grootste transfer aan te kondigen, dus we blijven zeer benieuwd…