Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Pieter Jan Penne schenkt nieuwe club eerste zege
Nieuws

Pieter Jan Penne schenkt nieuwe club eerste zege

pj tenerife

Bij LTTL zullen ze zich dezer dagen in de handen wrijven. Twee van hun drie nieuwe aanwinsten leverden meteen resultaat op. Pieter Vanhee en Pieter Jan Penne, die samen met Sofie Hooghe de nieuwkomers zijn bij de Oilservice ploeg, pakten vorig weekend stevig uit in Tenerife. Penne won er verrassend zijn eerste wedstrijd in zijn nieuwe uitrusting. Piejay was de beste in de Xtreme Endurance Triathlon over de halve afstand, met onder andere de beklimming van de Teide (2200m) op het fietsparcours. Zijn eindtijd was 5u34’55.

 

 

PJ haalde het van Luis Hernandez en Simon Gill. Op de vierde plaats kregen we Pieter Vanhee, terwijl Ruben Vandevoorde zesde werd. Met de 7de plaats voor Marc Vanassche, de 10de voor Dieter Staelens (Midlon) en de 11de voor Olivier Vanhouttegem was het Belgische feestje compleet, zeker toen iets nadien Annick Vande Kerckhoven (3TK) de winst pakte bij de dames. Zij haalde het in 7u06.