Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Geslaagde comeback van Pieter Rijnders
Multisports

Geslaagde comeback van Pieter Rijnders

pieter rijnders waalwijk

Pieter Rijnders in Waalwijk (foto: Pieter Rijnders)

Het was al een tijd geleden dat we Pieter Rijnders nog in actie zagen. Na een lange periode inactiviteit kondigt 2014 zich alvast als een beter jaar aan. Want bij zijn comeback in de Crossduatlon van Waalwijk pakte hij meteen zilver. De Nederlanders waren in eigen land aan het feest, met Hendrik Venema die de 8 km lopen, 20 km mountainbiken en 4 km lopen het snelste afhandelde. De atleet uit Nijmegen won in 1u37’16 en had daarmee 24″ voorsprong op Rijnders. Joost Christiaens klopte onze landgenoot Kris Driessens voor het brons, al bleef Kris wel levende legende Rob Barel voor.