Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Alweer Kim Nulens en Seppe Odeyn
Multisports

Alweer Kim Nulens en Seppe Odeyn

Seppe Bel

De runbikerun van Geel-Bel mocht twee veelwinnaars bijschrijven op het palmares. Kim Nulens verlengde haar winning streak en behaalde vlot de zege bij de dames. En bij de mannen knoopte helleveeg Seppe Odeyn opnieuw aan met de overwinning, nadat hij door ziekte Bolderberg en Hofstade de mist zag ingaan.

“Na mijn opgave in Bolderberg en forfait in Hofstade na een griepje was ik wel benieuwd waar ik in Geel Bel ergens stond”, vertelt Seppe. “We begonnen met 6km lopen. De eerste kilometers ging ik mee met Pieter Rijnders, maar zijn tempo lag wat te hoog voor mij en halfweg moest ik hem laten gaan. Ik kwam de wisselzone in op een goeie 30 seconden schat ik.

Eenmaal op mijn Wili(er) had ik snel het goeie ritme te pakken. Ik kon mijn snelheid hoog houden op de rechte stukken en ging vlot door de bochten. Na een goeie 4km kwam ik aansluiten bij Pieter en kon ik meteen doorgaan. Ik had vrij snel een mooie kloof maar bleef toch goed doorrijden zodat ik in de afsluitende run genoeg voorsprong had op de betere loper Pieter. Dat lukte redelijk en ik moest niet echt meer forceren in de laatse 4km lopen voor mijn eerste zege in België van 2014. Pieter Rijnders werd 2de Tony Goossens 3de.

Klein minpuntje was dat er erg weinig deelnemers waren op toch een mooi parcours. Misschien zat het prijzengeld (1 fles Chimay) hier voor iets tussen?” aldus Seppe.

Rob Douwen en Leen Hannes wonnen de korte afstand.

Uitslagen vind je op www.runbikerun.be