Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Duursport leeft in Dessel
Nieuws

Duursport leeft in Dessel

CMC tri en duateam Dessel

In de Hel van Kasterlee zijn Rik Thijs (Retie) en Jan Debie (Dessel) al een tijdje bij de uitblinkers en met de triatlon van Retie en andere wedstrijden in de buurt is het animo voor duursporten in Dessel en Retie flink gegroeid. Reden genoeg om een gloednieuw team boven de doopvont te houden. In 2014 is het CMC-team meteen goed voor 20 leden, waaronder bovenvermelde toppers en met Lore Van de Perre en Kristel Mijnendonckx als blikvangers bij de dames, al heeft die laatste in de videovoorstelling hieronder alvast een flinke verrassing in petto.

Tijdens de offroadduatlon van Retie voelden we boegbeeld Jan Debie en de overige leden aan de tand. Het lijkt er sterk op dat zij een leuk seizoen tegemoet gaan: