Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Woestenborghs wint in Saint-Omer
Nieuws

Woestenborghs wint in Saint-Omer

rob w st omer

Rob Woestenborghs solo op weg naar de zege (foto: Christophe Guiard, Triathlete Magazine)

Tweevoudig wereldkampioen Rob Woestenborghs heeft de Grand Prix duatlon van Saint-Omer in Frankrijk gewonnen. Rob was sneller dan Fransman Benjamin Choquert. De teamzege was voor Metz die 1 schamel puntje beter scoorden dan het team van Rob, Gonfreville. Rob ging met de kopgroep mee in de eerste run en ontsnapte dan op de fiets. Achter hem gingen Choquert en diens teamgenoot Pierre Joncheray in achtervolging. Rob hield aan de streep nog 16 seconden over, meteen goed voor een tweede zege op een week tijd, na de winst in Retie vorige zondag. Nicolas d’Harveng werd negende.