Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Karolien Geerts zet triatlon op laag pitje
Nieuws

Karolien Geerts zet triatlon op laag pitje

Karolien G

Karolien Geerts (foto: Katrien Decru)

We hadden al eerder wat geruchten opgevangen, maar aan de vooravond van de ploegvoorstelling van het MDP-Karhu-Kipeo team heeft ze de knoop helemaal doorgehakt. Karolien Geerts kapt voorlopig even met triatlon. “Ik verhuis voor mijn werk een tijd naar Barcelona”, liet ze via teammanger Joris Sels weten, “en de combinatie met triatlon is daardoor onmogelijk.”

“Misschien dat ik hooguit nog aan een tweetal wedstrijden in België deelneem. Daarom heb ik zelf besloten om me terug te trekken uit het MDP-Karhu-Kipeo team uit respect voor de kansen die me geboden werden,” aldus Karolien. We waarderen haar beslissing en wensen haar veel succes in haar nieuwe uitdaging toe.