Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
MDP-Karhu-Kipeo op Boardman fietsen
Nieuws

MDP-Karhu-Kipeo op Boardman fietsen

mdp karhu kipeo

Dit weekend werd het MDP-Karhu-Kipeo team voor 2014 aan de pers voorgesteld. Speerpunt Tim Brydenbach lieten we hier eerder al aan het woord maar in onderstaande video ziet u de reacties van alle atleten, inclusief nieuwkomers Tim Baelus, Joery Wouters, Eva Kennis en de Nederlanders Terrence Olaria en Vincent Böhm. Zij zijn vooral onder de indruk van het fietsniveau in ons land. “In Nederland is het zwemmen belangrijk, hier in België wordt er dan weer ontzetten hard gefietst.”

Vorig seizoen greep MDP-Karhu-Kipeo na een lange discussie met een scheidsrechter net naast het podium op het ploegenkampioenschap in Doornik. Dit jaar hebben ze de ambitie om op het podium te finishen. Teammanager Joris Sels, die dit jaar zelf nog twee volledige triatlons wil doen, laat niets aan het toeval over. “Dit jaar rijden onze atleten op Boardman fietsen. Ik heb met Chris Boardman, ooit gele trui drager en uurrecordhouder, een overeenkomst bereikt om Boardman in exclusieve distributie te brengen voor de Benelux.” 

Bekijk een impressie van de ploegvoorstelling in onderstaande video: