Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Peter Denteneer in Cafe Corsari
Nieuws

Peter Denteneer in Cafe Corsari

Eén   Café Corsari   De triatlonheld   Eén

Voor diegenen die het nog niet gezien hebben, brengen we hieronder nog even de link naar Cafe Corsari van maandagavond waar Peter Denteneer te gast was. De winnaar van de Veloopzwem van De Haan zaterdag was samen met de redders van het zwembad en de sportfunctionaris van De Haan één van de mensen die mee voor een succesvolle reanimatie zorgden van Yvon Verkoyen die na het zwemonderdeel een hartstilstand kreeg (lees het originele artikel hier). Ook wij zijn Peter en de andere redders Thierry Van RijswijckPhilippe Deschepper en Bernard Wynants zeer dankbaar voor het redden van het leven van Yvon.

 

 

De volgende keer dat triatlon opnieuw de voorpagina’s van de Vlaamse pers en de televisieprogramma’s bereikt, hopen we dat het vooral met sportieve prestaties te maken heeft.

Bekijk hier het bewuste interview in Cafe Corsari.