Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Eva Kennis staat voor overgangsjaar
Nieuws

Eva Kennis staat voor overgangsjaar

Eva Kennis staat voor overgangsjaar   CenCe TV   YouTube

De laatste twee seizoen was ze de coming lady van het Belgische triatlon maar 2014 kondigt zich aan als een overgangsjaar voor Eva Kennis. De Wuustwezelse focust zich in de eerste helft van het jaar op haar doctoraat en zal pas laat in actie komen. “Dat heeft gevolgen voor mijn planning. Zo ga ik al zeker niet naar Canada voor het WK 70.3.” De titelverdedigster in haar age group kijkt al graag vooruit naar 2015. “Dan mik ik wel naar het WK, maar ik vind het nu zonde om naar een wereldkampioenschap af te reizen als je niet super voorbereid bent.” aldus Eva. Bekijk de voorbeschouwing op 2014 van de enige MDP-Karhu-Kipeo dame in onderstaande video.