Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Defensie-topsporter Simon De Cuyper: “Alles staat in het teken van Rio”
Nieuws

Defensie-topsporter Simon De Cuyper: “Alles staat in het teken van Rio”

CenCe.TV Simon De Cuyper 2014   YouTube

Op deze 1 april begint Simon De Cuyper met een knipoog, maar de rest van het interview meent hij het volledig. Al is hij dit jaar wat later in vorm dan anders. Dat heeft alles te maken met zijn legeropleiding. “Ik ben Defensie dankbaar dat ik met mijn topsportstatuut nu kan trainen en leven als topatleet en ik hoop op hetzelfde niveau te geraken als Marino, Frederik en Joerie mij voorgedaan hebben.” De focus die blijft hetzelfde. “Alles staat in het teken van Rio over 2 jaar”, vertelt Simon. En in het video-interview hieronder komt u ook alles te weten over de fel aangekondigde strijd op het BK tussen de tweevoudige Belgische kampioen en ploegmaat Jelle Geens.