Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Ambitieus DCM-Heylen vastgoed team mikt op Ironmans
Nieuws

Ambitieus DCM-Heylen vastgoed team mikt op Ironmans

DCM Heylen

Vrijdag werd in Herentals het nieuwe triatlonteam DCM – Heylen Vastgoed voorgesteld. Het team is samengesteld uit 8 voornamelijk Herentalse atleten, die komend seizoen zowel op internationale als lokale wedstrijden hun team en hun sponsors zullen vertegenwoordigen. Joris Lankers, Joppe Wuyts en Tom Steenackers willen in de Iron Man van Zweden scoren. 

Terwijl Stijn Lankers, Ben Meulders en Gunther Keepers hun pijlen richten op de 70.3 wedstrijd van Luxemburg. Naast deze hoofddoelen komt de ploeg nog geregeld in actie in de regio. Zo willen Jasper De Fré en Sven Verlinden goed presteren in het Belgische Flanderscupcircuit en dit zowel op de kwart als op de halve afstand.

 

Het team groeide verder uit een vriendengroep die dagelijks samen op pad trok om te gaan trainen. Dankzij de steun van een aantal ondernemingen uit de omgeving kunnen ze hun sport naar believen uitoefenen. Hiervoor zijn ze dan ook erg dankbaar. Voor informatie kan je altijd terecht op: www.triatlonteamdcm-heylenvastgoed.be