Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws van Yvon Verkoyen: “Ik hoop in Geel mijn kop te tonen”
Nieuws

Nieuws van Yvon Verkoyen: “Ik hoop in Geel mijn kop te tonen”

yvon knokke

Het gaat al weer wat beter met Yvon Verkoyen (links) Р(foto Kris Claey̩)

De triatlonwereld stond heel even stil toen Yvon Verkoyen tijdens de Veloopzwem in De Haan bezweek aan een hartaanval. Gelukkig gaat het ondertussen een stuk beter met Yvon. Hij mocht het ziekenhuis verlaten en liet ons via Christian Meuser weten dat we hem snel weer mogen zien. “Ik ben nu even thuis om dan op 14 april onder het mes te gaan voor een bypass operatie,” vertelt Yvon.

 

 

“Nadien zal er een lange revalidatie volgen, die zeker 6 maanden zal duren. Maar dat zal me niet stoppen. Ik zal mijn kop tonen zodra ik mag buiten komen en dat mag wat mij betreft al in Geel zijn. Wel als supporter, want dit jaar zitten er voorlopig geen triatlons voor mij in. Ik hoop dat het voor jullie een schitterend seizoen wordt en doe de groeten aan alle triatlonners”. Bij deze Yvon en we kijken uit naar het weerzien!