Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
“Een kwart is nog iets anders”: video-verslag Flanders Cup Sprint in Lille
Nieuws

“Een kwart is nog iets anders”: video-verslag Flanders Cup Sprint in Lille

CenCe.TV Trille Flanders Cup PFL   YouTube

Tom Suetens was uiteraard tevreden met zijn overwinning in Lille. We vroegen hem of dit de voorbode is van een topseizoen. “Deze wedstrijd verliep perfect. Volgende week zullen we opnieuw zien. Een kwart is nog iets anders, dus ik ben benieuwd naar Geel”, aldus TurboTom. Ook Alexandra Tondeur blikte na afloop vooruit naar de rest van het seizoen. Haar kalender is vooral gevuld met 70.3 wedstrijden. “Maar tussendoor doe ik nog een paar wedstrijden bij “jullie” in Vlaanderen, daar ligt het niveau hoger dan in Wallonië”, vertelde Alexandra The Great. Herbeleef de eerste Flanders Cup triatlon van het seizoen in de video hieronder.

 

 

 

WedstrijdidKijker

 

Triatlon Affiche 2014 6 sponsors 978