Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Mooie comeback van Inge Vancauwenberghe in Lissabon
Nieuws

Mooie comeback van Inge Vancauwenberghe in Lissabon

inge vc lisboa copy

In tegenstelling tot de voorgaande jaren waren er niet heel veel Belgen aanwezig in de halve triatlon van Lissabon. Dat kan er vooral mee te maken hebben dat we een goedgevuld weekend hadden qua duursport. Maar zij die er wel waren, deden het goed. Met vooral Inge Vancauwenberghe op kop.

Het was lang geleden dat we de ex-Belgische kampioene lange afstand nog eens in actie zagen, maar ze was meteen goed voor een straffe zesde plaats bij haar comeback. De EFC-ITC atlete deed er 4u40’51 over. Daarmee bleef ze ruim 21 minuten achter winnares Alice Hector. De Schotse pakte stevig uit met een 27ste plaats overall

 

Ook bij de mannen waren de verschillen enorm. Bruno Pais won de halve triatlon in 3u51’19 en had maar liefst 5’18 voor op Duarte Marques en 9’25 op Jose Estrangeiro. Beste Belg was Wout Moreel die 25ste werd in een tijd van 4u18’59.

 

Uitslag