Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
“Maar één klein foutje”: videoverslag kwart mannen Lille
Nieuws

“Maar één klein foutje”: videoverslag kwart mannen Lille

CenCe.TV   YouTube

Wouter Vander Mast wou zelf liever niet weten van de favorietenrol maar maakte het toch helemaal waar in Lille op de kwarttriatlon. De Trinity-Sportevents atleet had het in zijn interview aan het einde van de beeldreportage over een bijna perfecte wedstrijd. “Ik maakte één klein foutje na de wissel en daardoor moest ik toch even in de achtervolging. In de loopfinale begon ik pas aan het einde van de derde ronde te dromen van de overwinning. Met een klepper als Brydenbach ben je immers nooit gerust”, aldus Wouter. Bekijk het verslag en het interview hieronder.

WedstrijdidKijker

Triatlon Affiche 2014 6 sponsors 978