Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Colpie en Weuts clubkampioenen bij EFC-ITC
Nieuws

Colpie en Weuts clubkampioenen bij EFC-ITC

colpie ck itc

Colpie op weg naar de zege in Izegem (foto: Stijn Vandecapelle)

Hoewel een aantal toppers op andere fronten bezig waren, zagen ze bij EFC-ITC een mooie opkomst voor hun ondertussen traditionele clubkampioenschap als seizoensopener. Met 500 meter zwemmen in binnenbad, 20 km fietsen en 5 km lopen kregen ze in Izegem een mooie strijd, weliswaar achter de rug van een ontketende Colpie. Bart Colpaert, een week eerder al goed voor een tiende plaats in de Challenge van Fuerteventura, haalde met sprekend gemak de clubtitel binnen.

 

 

Ward Vande Capelle en Steven Van Heirseele vochten een spannende strijd om het zilver uit die pas in het lopen in het voordeel van Ward werd beslecht. Bij de dames was Karolien Weuts de sterkste. Zij klopte Louise Vandenbroucke en Delphine Couckuyt.

In samenwerking met de Izegemse scholengemeenschap Prizma werd ook een scholentriatlon georganiseerd. Met 73 deelnemers zetten ze in Izegem een nieuw record neer.

 

Uitslag Clubkampioenschap EFC-ITC

Uitslag Scholentriatlon Izegem