Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Feestelijk koppel in Rijkevorsel
Triathlon

Feestelijk koppel in Rijkevorsel

ruben rijkevorsel

In de recreatieve sprinttriatlon van De Bres in Sint-Jozef-Rijkevorsel leek het er een tijdje op dat we een Nederlandse winnaar zouden krijgen. Topatleet Omar Brons uit Almere zette een stevige fietsproef neer. Pas in de laatste kilometers kon een sterk lopende Ruben Geys de Nederlander nog remonteren. De atleet uit Balen won in 50’28 en bleef nog 24 seconden voor op Omar Brons. Thomas De Vleeschouwer werd in 51’12 derde.

Het feestje was helemaal compleet toen zijn partner Birgit Massagé als eerste dame over de streep kwam. Birgit werd 46ste overall in 59’08. Meer dan anderhalve minuut kwam de jonge Sharon Van Leuven als tweede binnen. Evelyne Bosch werd derde.

Uitslag