Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Video: Joke Coysman domineert in Kapelle
Nieuws

Video: Joke Coysman domineert in Kapelle

Bij de dames stond er in Kapelle Op Den Bos geen maat op Joke Coysman. Madam 16 snelde naar de zege en zette de tegenstand op een achterstand van minuten. Het ging ogenschijnlijk zeer gemakkelijk, al beweerde ze zelf dat ze vooral in het fietsen het tempo er bleef inhouden met het oog op het BK in Eupen (dat ze vorig weekend uiteindelijk ook won). Naar goede gewoonte bracht CenCe TV de volledige dameswedstrijd in beeld zodat u mee kan genieten van een uitgebreid deelnemersveld bij de vrouwen die er alles aan deden om deze prima wedstrijd van TriKa naar hun hand te zetten. Geniet ervan!

WedstrijdidKijker

Kapelle Op Den Bos Flyer