Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Video: Vincent Vandewalle in Kapelle Op Den Bos
Nieuws

Video: Vincent Vandewalle in Kapelle Op Den Bos

De niet-stayer kwarttriatlon van Kapelle Op Den Bos was op elk vlak een succes. Het persoonlijke verhaal leest u hier binnenkort nog in een aparte rubriek, maar we brengen u al wel graag de beelden van een spannende wedstrijd bij de mannen. Met in de hoofdrol Vincent Vandewalle en Nicolas Auverdin, die er een lange spurt van maakten. En natuurlijk pechvogel van dienst Bart Schrooyen, die na een lekke band en het te voet teruglopen naar zijn auto voor een bommetje alsnog in de top-10 terecht kwam. Een knappe organisatie van TriKa, maar oordeelt u vooral zelf 🙂

Kapelle Op Den Bos Flyer

WedstrijdidKijker