Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Elien Janssen wint in Kalmar
Nieuws

Elien Janssen wint in Kalmar

In de Ironman van Kalmar in Zweden kregen we geen enkele Belgische prof aan de start. Bij de mannen won de Duitser Horst Reichel voor Victor Zyemtsev (UKR) en Tom Lowe (GBR). Bij de dames was de Britse Leanda Cave de sterkste, voor de Hongaarse Erika Csomor en thuisatlete Camilla Lindholm.

Onze landgenote Elien Janssen werd 24ste vrouw en pakte daarmee de eindoverwinning in haar age group categorie in 10u39’33. Tom Steenackers was de snelste Belg overall met een 23ste plaats, goed voor zilver in zijn leeftijdscategorie in een tijd van 9u17’03. Joris Sels deed het niet onaardig zonder veel training en finishte in 13u27’49. Zijn volledige verhaal leest u hier binnenkort in een andere rubriek. Nu was hij vooral tevreden met zijn finish. “Na 110 km fietsen ging het licht volledig uit en nadien was het enorm afzien. Maar ik heb op karakter doorgezet. Op nu naar Almere”, aldus Joris.

joris kalmar

Uitslag Belgen in Kalmar