Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Joke Coysman verlengt contract bij ETZ
Duathlon

Joke Coysman verlengt contract bij ETZ

Joke & Diederik

Door de aangekondigde topteam-competitie van volgend seizoen gonst het van de transfergeruchten in het Belgische triatlon. ETZ was er dan ook als de kippen bij om opnieuw met Joke Coysman aan tafel te gaan zitten en over een contractverlenging te spreken. Madam 18 tekende deze week een nieuw contract bij het Energy Team Zuidwest dat haar nogmaals een jaar bindt aan de club uit Wevelgem, met de optie voor een extra jaar. Diederik Derijcke is blij met de hernieuwde samenwerking. “Joke voelt zich goed bij ons en ze wordt door iedereen gewaardeerd, niet alleen om haar sportieve prestaties.”

“Met haar sympathieke verschijning, hoge wedstrijdparticipatie én uitmuntende sportieve prestaties, beantwoordt de immer gedreven & behulpzame Joke, die uitblinkt in bescheidenheid én gekend staat als een teamspeler, perfect aan het profiel van de ideale ETZ-atleet. ETZ is dan ook erg opgetogen langer met de kampioene in zee te kunnen gaan en kijkt er alvast naar uit om haar te blijven ondersteunen in het realiseren van haar sportieve ambities.” aldus Diederik.