Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Christophe De Keyser tegen de vrouwen in La Baule
Nieuws

Christophe De Keyser tegen de vrouwen in La Baule

cdk la baule

In het Franse La Baule kregen een groot aantal topelites nog een leuke wedstrijd voorgeschoteld. De vrouwen namen acht minuten voor de mannen de start én ze wonnen de battle of the sexes. Rachel Klamer en Emmy Charayron slaagden erin om uit de klauwen te blijven van Vincent Luis en Etienne Diemunsch. Christophe De Keyser was de enige Belg aan de start. Hij werd knap dertiende, tiende man.

“De wedstrijd verliep zeer goed voor mij”, liet Christophe ons weten. “Ik heb goed gezwommen en was in het fietsen ook goed mee. De laatste 5 km heb ik in 15′ gelopen, dus ik ben zeer tevreden. Dit was een topveld en het doet altijd deugd om te presteren tegen mannen als Murray en co. Voor mij alleszins een mooie opsteker voor mijn laatste twee wedstrijden. Volgende week is er nog de wereldbeker in Alanya en op 12 oktober sluit ik af met de world cup van Cartagena”, aldus Chris.

Uitslag La Baule