Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Belgische winst in Elbaman
Nieuws

Belgische winst in Elbaman

Lucky Berlage Elbaman

Onze landgenoot Lucky Berlage heeft in Italië de zware Elbaman gewonnen, een volledige triatlon op een loodzwaar parcours op het eiland Elba. Lucky had voor de 3,8 km zwemmen, 180 km fietsen en de 42 km lopen 9u54’52 nodig en was de enige die onder de 10 u. bleef. De wedstrijd verliep perfect voor Berlage, die al eens derde werd in 2013 en 5de in 2005 op de Elbaman. Hij kwam nu als eerste van de fiets met een ruime voorsprong van 12 minuten op twee achtervolgers. In de marathon hield Lucky vlot stand. Leonardo Nocentini werd op bijna 19 minuten tweede. De bronzen Mauro Ciarrocchi volgde op maar liefst 51 minuten.

Het is voor Lucky Berlage zijn eerste overwinning ooit in een volledige triatlon. Onze landgenoot was begin deze eeuw een rijzende ster in het Ironmancircuit, maar legde de riem er na 2005 en veel blessureleed een aantal jaar af. Sinds eind 2012 is hij herbegonnen en met succes.

Uitslag Elbaman