Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
PJ Penne opnieuw op podium in Teide Xtreme
Nieuws

PJ Penne opnieuw op podium in Teide Xtreme

PJ Penne Teideman

Pieterjan Penne heeft zijn seizoen in schoonheid afgesloten in Tenerife. Hij startte in de Teide Xtreme, een triatlon over de halve afstand, als titelverdediger, maar dit jaar waren er een paar straffe profs afgezakt naar het eiland. Het was de Ier Kevin Thornton die de wedstrijd won.

PJ was uiteraard tevreden. “Blij met mijn tweede plaats na een ierse pro,die al enkele 70.3’s gewonnen heeft, maar wel onder andere voor een spaanse en duitse pro gefinished. Het was gigantisch warm. Vorig jaar stond de wedstrijd twee maanden later op de kalender en toen was het frisser. En dus mochten we dit jhaar zwemmen zonder wetsuit. Na het zwemmen heb ik sneller dan vorig jaar gefietst en iets trager gelopen. Meteen een mooi einde van mijn wedstrijdseizoen, dus op naar volgend jaar!” aldus Pieterjan.

Bij de dames stormde Femke Reynaert naar de tweede plaats achter winnares Elsa Werth.

Meer info volgt nog.