Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Cheer 4 Fre nog tot de start van IM Hawaii
Nieuws

Cheer 4 Fre nog tot de start van IM Hawaii

We hebben al een massa reacties gekregen via Twitter en Facebook en iedereen lijkt in een snelle tijd van Frederik te geloven. Als je zelf nog aanspraak wil maken op de Castelli Free ITU Suit, dan is dit je moment. Nog tot de start van het WK Ironman in Hawaii kan je via twitter en facebook de verwachte eindtijd van Fré doorgeven!

Frederik Van Lierde zei onlangs dat de Castelli tri-suit het beste is wat hij in zijn carrière al gedragen heeft. Ook in zijn wereldkampioenschap Ironman in Hawaii zal hij in een Castelli suit aantreden. De verdeler van Castellig, Wolvenberg, geeft aan onze lezers de kans om een gelijkaardige Free ITU Suit van Castelli te winnen.

CHEER4FRE

Het enige wat je hiervoor moet doen is Frederik Van Lierde een virtueel hart onder de riem te steken in zijn zoektocht naar een tweede wereldtitel op rij en zijn eindtijd te raden. Je hoeft alleen de eindtijd van Frederik Van Lierde te posten op twitter of facebook. Voorzie je post daarbij van de hashtag #Cheer4Fre en @3athlon_be en @Wolvenberg.

Dus tweet bijvoorbeeld:

De winnaar is hij of zij die de eindtijd van Fre het dichtst benadert. Deze winnaar wordt door ons gecontacteerd en mag zijn of haar maten doorgeven en dan bezorgt Wolvenberg een gloednieuwe Free ITU Tri-Suit.

Castelli free tri suit menCastelli free tri suit women

En voor de slimmeriken onder jullie: in het hoogst onwaarschijnlijke geval dat Frederik niet zou finishen, trekt een onschuldige kinderhand een winnaar uit de binnengekomen tweets en facebook posts.

Het volledige reglement en meer info over Castelli vind je hier.