Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Joeri Ameye naar ETZ
Nieuws

Joeri Ameye naar ETZ

Joeri Ameye

De transfermolen begint steeds sneller te draaien. Ondertussen hebben we al een paar interessante geruchten opgevangen maar we hebben op ons communiezieltje moeten beloven om het allemaal nog even stil te houden. In het geval van Joeri Ameye is de transfer al rond en dus kunnen we deze wereldkondig maken. De triatleet van EFC-ITC kende in 2014 zijn doorbraakjaar en ziet dat beloond met een mooie transfer naar het Energy Team Zuidwest.

Joeri Ameye loopt

In Wevelgem streven ze er blijkbaar naar om naast een sterke damesploeg (waarvoor ze ondertussen de inkomende transfers al afgesloten hebben) ook een aantal sterke heren in stelling te brengen. Dat Joeri nog U23 is, kadert in de filosofie van ETZ om jonge talentvolle beloften aan zich te binden. Met Joeri mikken ze volgend seizoen zowel op de kwart als op de halve triatlon. Eén van de doelstellingen van Ameye, die getraind wordt door Stijn “Cipo” Demeulemeester, wordt het WK 70.3 Ironman.