Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Pieter Heemeryck nog niet helemaal hersteld in 70.3 Miami
Nieuws

Pieter Heemeryck nog niet helemaal hersteld in 70.3 Miami

Pieter Heemeryck kris hofkens

Na zijn spectaculaire valpartij van vorige week hoopte Pieter Heemeryck voldoende hersteld te zijn om in de 70.3 Ironman van Miami nog een laatste keer uit te pakken. Meer op karakter dan wat anders knokte hij zich naar een 24ste plaats overall in 4u16’30. “Ik had beter moeten weten en was gewoon beter thuis gebleven”, vertelt Pieter. “Ik heb gestreden voor wat ik waard was, maar dat was vandaag dan toch niet veel. Ik ben wel blij dat ik heb doorgezet tot de finish. Jammer want tot voor mijn val vorige week was ik zeker dat ik op het beste niveau van dit jaar zat. En zo heb ik twee mislukte wedstrijden door één keer een bochtje te missen. Het is een zure seizoensafsluiter en dan toch geen 70.3 podium voor mij dit jaar.  Het seizoen werd gekenmerkt door vallen en opstaan, maar dat vallen mag in 2015 toch uitblijven. Enige positieve dingen van vandaag: niet gevallen of een penalty voor éé of andere reden. We leren bij!” aldus Pieter via facebook.

De winst in Miami was voor Michael Raelert, die de halve triatlon in 3u43’38 aflegde. Hij haalde het voor Richie Cunningham en Viktor Zyemtsev. Bij de dames won de Canadese Magali Tisseyre.

Foto: Kris Hofkens