Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Femke Reynaert en Jan Wambeke naar LTTL
Nieuws

Femke Reynaert en Jan Wambeke naar LTTL

Femke Reynaert Teide

Ook het Oilservice Team zit niet stil in de transferperiode. De mannen van LTTL zitten al een paar jaar op niveau maar met het oog op de nieuwe Triatlon Team Competition in 2015 konden de vrouwen wel wat versterking gebruiken. En die versterking hebben ze gevonden in de vorm van Femke Reynaert. Met onder andere winst in de kwarttriatlon van Koksijde en de Extrememan, een halve triatlon in Narbonne, beëindigde ze het seizoen met een knappe tweede plaats in de Teide Extreme op Tenerife. Ze is alvast blij deel uit te maken van het Leie Triatlon Team Latem. “Ik ben blij en erg gemotiveerd om volgend jaar in het mooiste triatlonpakje van allemaal te racen én om ploeggenote te worden van Frederik Van Lierde”, aldus Femke, die overkomt van DVB.

Ook Jan Wambeke maakt de stap naar LTTL. De Norseman verlaat WTDT deze winter.