Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
LTTL strikt Vandermoere en Vanderstichele
Nieuws

LTTL strikt Vandermoere en Vanderstichele

Hannes Vandermoere CSG

Drukke tijden bij het Oilservice Team. Nadat eerder deze week bekend werd dat Femke Reynaert en Jan Wambeke naar Latem trekken, krijgt de ploeg van Frederik Van Lierde nog twee versterkingen. Bioracer atleet Korneel Vanderstichele zal in 2015 de kleuren van LTTL verdedigen. En Club Shifting Gears ziet Hannes Vandermoere na één jaar vertrekken naar het Oilservice Team.

Met veel trots mocht ik een jaar lang de kleuren van CSG verdedigen”, vertelt Hannes. “Ik heb er veel nieuwe zaken bijgeleerd en mezelf als atleet verder kunnen ontplooien. Daarom wil ik zeker mijn teammakkers en in het bijzonder teammanager Olivier Cardoen bedanken voor de intressante ervaring. “

Korneel Vanderstichele

Foto: Vanderstichele tussen Wannes Swinnen en PJ Penne, foto Marc Melchior


“Niettegenstaande heb ik er toch voor gekozen om het de komende seizoenen over een andere boeg te gooien. Komend seizoen heb ik het genoegen de kleuren van LTTL te verdedigen. Een ploeg met een grote geschiedenis en een pak ervaring. Komend weekend staat met het ‘steakfeest’ de eerste activiteit op het programma, waar ik voor het eerst tussen de leeuwen van LTTL zal worden geworpen. Ik kijk er alvast naar uit en hoop hier verder te kunnen bouwen aan mijn sportieve carriere.” aldus Hannes.

Olivier Cardoen ziet Hannes niet graag vertrekken. “Hannes is een beloftevolle atleet en stond mee aan de wieg van CSG. Hij heeft een seizoen gehad met ups en downs door blessures, maar met een heel knappe prestatie in de City Triatlon van Brugge. Ik wens hem alle succes toe bij LTTL. Met Club Shifting Gears gaan we door met zes atleten, waaronder nog steeds drie Belgen. De behaalde resultaten van 2014 doen het beste vermoeden voor de toekomst en we dromen hardop van een eerste grote overwinning in het Ironman of Challenge circuit. Mogelijk komt er nog versterking voor onze ambitieuze ploeg., maar daarover laten we later nog meer weten”, aldus de Team Manager van CSG.