Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Favorieten voor de Hel op afspraak in Reusel
Multisports

Favorieten voor de Hel op afspraak in Reusel

WD Reusel

Op anderhalve maand voor de Hel van Kasterlee vormt de winterduatlon van Reusel de traditionele grote test voor de favorieten van de Hel van Kasterlee. En die waren met drie present op het podium van de hernieuwde offroad-duatlon net over de grens. Aan de sporttereinen van Reusel kregen de atleten een compleet nieuw parcours voorgeschoteld. Door het uitstekende weer van de laatste weken lag de nieuwe omloop er een stuk sneller bij dan het vroegere modderparcours te midden de bossen. Seppe Odeyn zette zijn intenties om de Hel voor de derde keer op rij te winnen in de verf door de strijd met mede-favorieten Rik Thijs en Bart Borghs te winnen. Opvallend was de knappe vierde plaats van triatleet Tom Steenackers, die niet zo ver van het podium finishte.

Bart Borghs Reusel

Daardoor moest Bart Borghs blijven doorgeven, ondanks een gapende wonde aan de dij na een valpartij. Na afloop werd de wonde met vijf draadjes gehecht, maar de atleet van Defensie leek er hoegenaamd geen last van te hebben. Hij moest daardoor wel een gat laten vallen op Odeyn en Thijs. Seppe won in 3u27’26 en had daarmee een voorsprong van 2’09 op Rik Thijs. Borghs werd derde in 3u36’11. Steenackers had 3u38’57 nodig over de 14km lopen, 63,5km mountainbiken en 7km lopen.

Lore Van de Perre

Bij de dames won Lore Van de Perre overtuigend. De vriendin van Bart Borghs verpulverde de tegenstand in 4u25’42 en zette de ervaren Dagmar Krijnen op bijna twintig minuten achterstand.

Ook bij de duo’s was CMC Dessel goed vertegenwoordigd, met die andere Helleveeg Jan Debie in de hoofdrol, samen met zijn maatje Stijn.

De korte afstand (7-38-3,5) werd gewonnen door Tim Vijverman bij de mannen en Inge De Meulemeester bij de vrouwen.

Foto's: Nand Ghys

Uitslagen Reusel