Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Kirsten Nuyes Talent van het Jaar in Nederland
Nieuws

Kirsten Nuyes Talent van het Jaar in Nederland

Kirsten Nuyes Talent

Een paar weken na de Belgische verkiezing zijn ook in Nederland de atleten van het jaar bekendgemaakt. Daarbij viel Kirsten Nuyes in de prijzen. De jonge atlete met de dubbele Belgisch-Nederlandse nationaliteit deed het in 2014 uitstekend op onder andere de Jeugd Olympische Spelen en de kampioenschappen over de sprintafstand. Ze werd terecht verkozen tot Talent Van Het Jaar en kreeg de Gijs Klerkx award. De andere laureaten waren Dirk Wijnalda, die de Rob Barel award voor beste Sportman won, en Maaike Caelers, die de Thea Sybesma award overhandigd kreeg als Sportvrouw van het Jaar.

Kirsten Nuyes deelde haar blijdschap op twitter: