Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Kim Nulens en Tim Vijverman winnen in Wachtebeke
Multisports

Kim Nulens en Tim Vijverman winnen in Wachtebeke

Wachtebeke 2015 WD

Na een derde plaats vorige week in Geluwe was Tim Vijverman opnieuw aan winst toe in Wachtebeke. In de winterduatlon van WTT pakte de TTI-atleet zijn derde overwinning van het winterseizoen, na Braine-Le-Comte en Reusel. Tim ging er snoeihard vandoor in de eerste 5 km lopen. Tijdens de 30 km fietsen zag hij mountainbiker Tom Van Asbroeck terugkomen, maar die moest in de laatste 5 km lopen opnieuw het hoofd buigen en vrede nemen met een vierde plaats. Vijverman won in 1u45’49. Whytic Priem en Wim Devries bezetten de overige podiumplaatsen.

Bij de dames ging Kim Nulens voor het tweede jaar op rij met de winst aan de haal in Wachtebeke. Ze was de absolute heerseres van Domein Puyenbroeck en zette Veronique Platteeuw op meer dan zes minuten achterstand. Ellen De Kimpe werd derde.

Uitslag winterduatlon Wachtebeke