Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Zamaro TriPer4mance breidt verder uit
Nieuws

Zamaro TriPer4mance breidt verder uit

Adam Lambrechts

Zamaro TriPer4mance, het topteam van KTT, zet in 2015 een indrukwekkende triatlontrein op de rails. Nadat ze eerder al Frederik en Laura Swannet en Linda Vitova aantrokken hebben ze nu ook hun laatste twee transfers bekendgemaakt. Bij de mannen komt Adam Lambrechts over van het MDP-Karhu-Kipeo team. Lambrechts staat vooral bekend om zijn capaciteiten in het zwemmen en in het tijdrijden. Deze winter focust hij vooral op zijn looponderdeel. Hij verlaat ook het Nederlandse Squadra Z3R0D eredivisie team om zich in 2015 mee toe te leggen op de T3 Series in België.

 Lone Meertens

Bij de dames krijgt Zamaro TriPer4mance versterking van Lone Meertens. Zij geldt als één van de toptalenten van de Belgische triatlonjeugd. De Limburgse werd onder andere door Kathleen Smet getraind en maakte dit jaar deel uit van het Jeugd Triatlon Team Limburg van Mario Appermans.