Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Amphiman: Belgische Swimrun premiere in 2015
Multisports

Amphiman: Belgische Swimrun premiere in 2015

otillo_dirk_jan

Jan Syryn en Dirk Beersmans hebben aan hun deelname aan de Uto en Otillo Swimrun in Zweden in 2014 een beklijvend virus overgehouden. En dus halen de atleten van het Z3R0D-Scott Endurance Team het in Scandinavië populaire concept van Swimrun naar België. In 2015 organiseren ze aan de Lacs de l’Eau d’Heure de allereerste Amphiman. De bedoeling is om in wetsuit en op loopschoenen een gevarieerd parcours al zwemmend en lopend in duo af te leggen. Op 10 mei 2015 kan je in l’Eau d’Heure deelnemen aan twee afstanden: de kwart over 16,5 km lopen en 2,5 km zwemmen en de halve over 33 km lopen en 5 km zwemmen.

Meer info vind je op de site van Amphiman.