Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Geert Janssens terug naar TDL
Nieuws

Geert Janssens terug naar TDL

Geert Janssens zw

Drie dagen voor de deadline van de transferperiode blijft het druk op de transfermarkt. Eén van de meest opvallende is de overstap van Geert Janssens. Die verlaat het Oilservice-team van LTTL en keert terug naar de heimat bij TDL. De club uit Leuven, die er eerder al in slaagde om de gegeerde Arthur De Jaegher nog een jaar langer aan zich te binden, haalt ook Hendrik-Jan Verhaegen terug. Die stapt over van SP&O. Ook bij Trille blijven ze actief. De Kempische club ging shoppen bij Go Like Hell en plukte er de talentvolle jeudgatleet Marnicq Clarebots weg.

Het Flanders Triatlon Team krijgt volgend seizoen ook versterking, met Glenn Valentin (die EFC-ITC verlaat) en vooral Thomas Buyle (komende van TDW) als bekendste namen. Tribe, de club uit Vilvoorde, zoekt het dan weer in de jeugdreeksen. Zij slaagden erin om Joni Meere van GETT en Belgisch kampioen Simon Folens van KTT vast te leggen voor 2015. En in Tienen brengen ze het Fornaxx Triatlon Team in stelling voor de T3 Series, met daarbij naast Daan Pex en Nicolas Tilman een aantal talentvolle nieuwkomers. Van DVB komt Jan Petralia over. Dries Matthys verlaat MTT en Joachim Wera maakt de overstap van TDL. De kern wordt verder aangevuld met Kristof Hendrickx van TCTS.

Op 15 december sluit de transferperiode. Met meer dan 130 transfers is het de drukste in jaren, en daar zal de T3 Series niet vreemd aan zijn…