Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Wielrenner maakt het triatleten lastig in Wommelgem
Multisports

Wielrenner maakt het triatleten lastig in Wommelgem

Geert Lauryssen Wommelgem

Schitterend weer, een gevarieerd parcours, een pak deelnemers en een spannende strijd om de podiumplaatsen… De eerste editie van de winterduatlon van Wommelgem Endurance mocht er zijn. Vooral de prestatie van de jonge Jasper Van Nimmen viel op. De nog maar 21-jarige wilerenner van het Ludo Peeters Cycling Team maakte het de triatleten flink lastig en nestelde zich op het podium tussen de alweer ongenaakbare Geert Lauryssen en Jan De Henau. Bioracer-atleet De Henau wisselde nagenoeg gelijk met Van Nimmen, maar die had een bijzonder snelle laatste run in de benen en liep nog een halve minuut weg van De Henau. Dat gebeurde allemaal op ruim een minuut van Geert Lauryssen die net zoals vorige week vlot naar de zege liep en fietste.

Wommelgem WD start

Bij de dames werd Caren Commissaris geklopt door Ellen De Kimpe. Wendy Vervoort veroverde het brons.

Uitslag Wommelgem

Foto's: Ellen Rombouts