Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Ga mee op stage met 3athlon.be naar Mallorca
Nieuws

Ga mee op stage met 3athlon.be naar Mallorca

3athlon stage Mallorca hoofdfoto

3athlon.be nodigt je graag uit voor een zonnige stage ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. In samenwerking met onze partner Flow Track Bike trekken we in maart 2015 naar Mallorca. Onder de deskundige begeleiding van Tim De Vilder en zijn Peaklevel collega’s staat er in Ses Salinas, in het Zuidoosten van het zonnige eiland, zeven dagen zwemmen, fietsen en lopen op het programma. De uitvalsbasis wordt het 4-sterrenhotel Cabo Blanco, gelegen op een klif in Colonia Sant Jordi met zicht op zee.

Het dorpje ligt slechts een halfuurtje rijden van de luchthaven en ligt vlak aan de Middellandse zee. De vissershaven speelt nog steeds een grote rol in dit dorpje en er zijn een aantal prachtige zandstranden in de buurt, maar bovenal is deze plek een paradijs voor fietsers en triatleten, mede dankzij het zachte klimaat.

Er zijn voornamelijk gladde, goedonderhouden asfaltwegen te vinden maar het gevarieerde landschap zorgt toch voor genoeg afwisseling in fietsterrein voor zowel professionele als recreatieve fietsers.

Stage Mallorca 1

We zullen samenwerken met het BEST zwemcenter dat beschikt over een supermodern openlucht 50m zwembad, ideaal voor de zwemtrainingen en bovendien op minder dan tien minuten wandelen van het hotel.

Als kers op de taart beschikt ons hotel over privé looproutes in de omliggende dennebossen waar enkel de gasten die in het hotel verblijven gebruik van kunnen maken.

Voor deze 3athlon.be stage bieden we voor ieder wat wils. Het trainingsprogramma wordt aangepast aan het niveau van de deelnemers en ook voor het logies bieden we een interessante formule. Zo kan u samen met partner of familie naar Mallorca trekken (als niet-sportieve deelnemer is er nog een extra korting) en als u alleen deelneemt, koppelen we u graag aan een andere deelnemer. De prijs voor een tweepersoonskamer ligt gevoelig lager dan voor een éénpersoonskamer.

cabo-blanco-ses-salines_big

De 3athlon.be stage loopt van zaterdag 7 maart tot zaterdag 14 maart én we sluiten de stage af met een eerste wedstrijd, maar dan wel op het thuisfront. Deelnemers aan de 3athlon.be stage kunnen extra voordelig inschrijven voor de 1/8ste triatlon van Herderen op zondag 15 maart. Wees gerust, anders dan in Mallorca zullen we in Herderen ’s ochtends in overdekt bad zwemmen. ’s Namiddags wordt er in volgorde van de zwemtijden verdergegaan met fietsen en lopen.

3athlon.be voorziet voor elke deelnemer aan de stage ook nog een leuke goodie bag!

Wil je deze unieke stage meemaken, surf dan nu naar de Flow Track Bike site en log in onder “Groepen” met gebruikersnaam: 3athlon.be en wachtwoord: mallorca Daar vind je ook alle verdere informatie of je kan ons ook altijd mailen via redactie@3athlon.be.

Flow Track Bike Square 250