Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Challenge Vichy wordt Ironman Vichy
Nieuws

Challenge Vichy wordt Ironman Vichy

Vichy

Eerder deze week werd bekend dat de Challenge Vichy in 2015 niet meer zou doorgaan. Ironman heeft daar handig gebruik van gemaakt om die triatlon in zijn Europees circuit op te nemen. Naast de hele afstand komt ook de 70.3 van Vichy in handen van Ironman. De wedstrijden worden op 29 augustus (70.3) en 30 augustus 2015 (hele triatlon) georganiseerd.

De triatlon vindt plaats in en rond het Lac d’Allier. De supporters zullen hun atleten genoeg kunnen aanmoedigen, want de afsluitende marathon bestaat uit 4 rondes door het centrum van Vichy. De finish ligt aan het Centre Omnisports Pierre Coulon.

“We zijn blij om een tweede hele triatlon in het Europees circuit te kunnen organiseren. Zowel Vichy als Nice zijn twee fantastische mogelijkheden voor atleten om in West-Europa te kunnen deelnemen aan triatlons en op die manier van de Ironman-ervaring te kunnen genieten”, zegt Thomas Dieckhoff, CEO Ironman Europa, Midden-Oosten en Afrika.

In de Ironman Vichy 2015 worden er 50 slots verdeeld voor de Ironman Hawaii 2016. De totale prijzenpot bij de profs bedraagt $25,000. De inschrijvingen openen op 21 januari 2015 om 2 p.m CET. De Ironman Vichy 70.3 2015 deelt 30 slots uit voor het WK Ironman 70.3 2016 in Sunshine Coast, Australië.

Voor meer info: www.ironman.com/vichy