Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Saucony Kinvara Kona: and the winners are…
Nieuws

Saucony Kinvara Kona: and the winners are…

KonaKinvara5_Social

Heeft het te maken met goeie voornemens zo vroeg op het jaar of vindt u met zijn allen de Saucony Kinvara Kona een geweldig coole schoen? Feit is dat we de afgelopen week overstelpt werden met reacties op onze wedstrijd in samenwerking met Saucony Benelux, Tri-Active en AthleteFitting. Maar liefst 71 goede antwoorden kregen we binnen.

Het enige wat u moest doen om de exclusieve limited edition van de Kinvara te winnen, was juist antwoorden op de volgende vragen:

1. Naast Tri-Active en AthleteFitting waren in oktober 2014 de Saucony Kinvara Kona’s nog in een wereldbefaamde winkel op Hawaii te verkrijgen. Ze zijn er ondertussen zelfs al uitverkocht. Over welke winkel hebben we het?

Het ging natuurlijk over Kona Beach & Sports. Het antwoord kon u heel gemakkelijk vinden in de originele aankondiging van de komst van de Saucony Kinvara Kona naar België. Er waren maar een paar mensen die een andere winkel in Hawaii gegoogeld hadden…

2. Wat is de slogan waarmee Tri-Active de Saucony Kinvara Kona’s aanprijst?

Deze had bijna iedereen juist. Je moest maar even kijken op de website van Tri-Active om het antwoord te kennen: Earn the burn. De enkeling die “Catch me if you Kona” neerzette, leefde nog in het verleden. Dat was de slogan van de voorganger van de Kinvara 5.

3. Welke andere limited edition van de Kinvara is er op de Belgische website van Saucony te verkrijgen?

Saucony Kinvara London

We hadden het antwoord eigenlijk al op een schoteltje aangeboden door te verwijzen naar de Belgische website van Saucony. Als je daar zocht op Kinvara, kwam je onvermijdelijk bij de London uit en dus niet de NYC die je op internationale Saucony sites en google terug kon vinden. Ook de Triumph ISO was geen correct antwoord.

Uit de 71 juiste antwoorden hebben we via lottrekking twee gelukkige winnaars kunnen aanduiden:

Dave Frans uit Kontich mag zijn paar gaan afhalen bij Tri-Active.

Jan Van De Wielle uit Zele mag bij AthleteFitting langs voor zijn gratis paar.

We wensen de twee winnaars veel plezier met hun Saucony Kinvara Kona’s en zien het bewijs van hun loopplezier graag binnenkort terug op onze facebookpagina en twitter 🙂

Al de rest willen we graag bedanken voor de massale deelname. Houd de komende weken 3athlon.be zeker in de gaten, want er volgen nog een paar spectaculaire wedstrijden.