Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
De meester en de leerling in Wevelgem
Multisports

De meester en de leerling in Wevelgem

Wevelgem RunBike Joerie VS Kenneth VDD

Een paar jaar geleden werd Kenneth Vandendriessche genoemd als talentvolle opvolger van Joerie Vansteelant in het duatlon. Ondertussen hebben beide atleten met succes de stap gezet naar triatlon en daarin zijn ze elkaar ongeveer waard. Zondag vormden de twee “concurrenten” als de “Salonatleten” een superduo in de Run & Bike in Wevelgem. De ex-ETZ atleten haalden verschroeiend hard uit in een regenachtige 10 km, waarvan de helft onverhard, en wonnen voor favorieten Gert Van Poucke en Vincent Van de Walle. Het brons ging naar Frederic Dive en Vivien Tetart, hun ploegmaats van de thuisploeg ETZ.

Bij de dames was de winst wel voor het team uit Wevelgem, met nieuwkomer Sigrid Jonniaux die samen met Kristel Imbo de overwinning pakte.