Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
De 10 winnaars van de Sportoase 10-beurtenkaarten
Nieuws

De 10 winnaars van de Sportoase 10-beurtenkaarten

Sportoase 10x10 660

We kregen weer een pak inzendingen binnen voor de 10×10 Sportoase wedstrijd. Door het juiste antwoord te vinden op drie Sportoase-gerelateerde vragen kon je je kans wagen voor tien 10-beurtenkaarten in een Sportoase naar keuze. De vragen waren deze keer blijkbaar minder gemakkelijk, want uiteindelijk kwamen slechts 60 gelukkigen in aanmerking voor de prijzen. Voor de antwoorden op vraag 1 en 3 volstond het om even rond te zoeken op de site van Sportoase. Zo kwam je te weten dat de “Mijn Zwemparadijs” in mijnstad Beringen ligt. En de nieuwste Sportoase in ontwikkeling komt er (gepland tegen 2017) in Oudenaarde. De meeste deelnemers hebben deze twee vragen juist beantwoord.

Maar dan kwam de hamvraag: Van welk top triatlonteam is Sportoase mede hoofdsponsor? Onder andere de 5de op het WK bij de beloften maakt deel uit van deze ploeg. Vooral het tweede deel van deze vraag had je op de juiste weg moeten zetten. Want met de 5de op het WK triatlon bij de beloften hadden we het immers over Marten Van Riel, die deel uitmaakt van het 185-Sportoase-Castelli omnium team van Marc Herremans. Een beetje zoeken op onze site had je dit verslag opgeleverd van de ploegvoorstelling. En dus konden we het Uplace BMC Pro Triatlon Team, waarvan Sportoase ook medesponsor is, niet goed rekenen. En voor de twee creatievelingen die Sportoase zagen als mede hoofdsponsor van het 3athlon.be team: mooi bedacht, maar het levert jullie alleen eeuwig respect en dankbaarheid van onze crew op voor zoveel eer en trouw πŸ™‚

Bedankt aan iedereen om deel te nemen en blijf onze site in de gaten houden, want de komende weken blijven we leuke prijzen weggeven…

Ah ja, en de winnaars zullen we dan ook maar even bekendmaken zeker? Een dikke proficiat aan:

Carl Defevere uit Aartrijke
Miloslava Tikhonenko uit Heverlee
Peter Laureyns uit Huldenberg
Tom Mets uit Leuven (spontane sollicitaite naar het 185-Sportoase-Castelli team?) πŸ˜‰
Nick Van Hemel uit Wezemaal
Marc Geers uit Mol
Witze Vanhoutte uit Lichtervelde
Karolien Hauwaerts uit Heverlee
Annelies Vermeersch uit Kessel-Lo
Julie De Pauw uit Roeselare

Jullie worden persoonlijk door ons gecontacteerd en kunnen binnenkort genieten van alle faciliteiten van een Sportoase in je buurt…