Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Joerie Vansteelant voor de derde keer vader
Duathlon

Joerie Vansteelant voor de derde keer vader

Joerie Vansteelant

Meervoudig wereldkampioen duatlon en tegenwoordig ook lange afstands triatleet Joerie Vansteelant is voor de derde keer vader geworden. Zijn partner Kim Vandewaetere beviel op 12 februari van een tweede zoon, Seppe. Zowel Kim als Seppe stellen het goed, en Marie en Niels vinden het nieuwe broertje ook geweldig. Wij wensen het sportieve koppel vanuit de hele redactie alvast een dikke proficiat toe. En we rekenen op een stevig feestje met Joerie op de 3athlon.be stage met FlowtrackBike op Mallorca van 7 tot 14 maart… Dan hebben we misschien eens kans om een halve fietstraining in zijn wiel te blijven hangen 😉

Foto: Jim De Sitter